Abonohu tek Lajme

Lajme

Aksion humanitarë, shpërndahen ndihma katërmbëdhjetë familjeve (foto + video)

Aksion humanitarë, shpërndahen ndihma katërmbëdhjetë familjeve (foto + video)

Tuz – Malësi (25.04.2015) – Sot në Malësi u zhvillua një aksion humanitarë, me ç’rast tek disa familje u shpërndanë pako me ushqime elementare dhe produkte higjienike. Aksionin e zhvilluan… Lexo më shumë »

Ambasadori shqiptar Ernal Filo premton përkrahje?

Ambasadori shqiptar Ernal Filo premton përkrahje?

Përkujdesja për shqiptarët jashtë atdheut garantohet edhe me Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, ka thënë Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, z. Ernal Filo. Ai në vizitën… Lexo më shumë »

Rama dhe Djukanovic takohen në Bruksel

Rama dhe Djukanovic takohen në Bruksel

Politika zyrtare shqiptare vazhdon të jetë shumë aktive në përkrahjen e Malit të Zi, njëkohësisht, shumë pasive ndaj shqiptarëve të cilët jetojnë në trojet shqiptare në Mal të Zi. Kryeministri… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme