Abonohu tek Lajme

Lajme

Këshilli qendror i PD-së do të sjell vendimin për shkëputjen e koalicionit me ASH-në?

Këshilli qendror i PD-së do të sjell vendimin për shkëputjen e koalicionit me ASH-në?

Kryetari i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhi nëpërmjet Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Podgoricë, i ka dërgua letër Ministrisë së punëve të Jashtme të Shqipërisë, me… Lexo më shumë »

Sinishtaj, letër diplomatëve lidhur situatës së shqiptarëve

Sinishtaj, letër diplomatëve lidhur situatës së shqiptarëve

Këshilltari i Iniciativës Qytetare në Kuvendin e Komunës urbane të Tuzit Vasel Sinishtaj, ka dërguar letër të hapur përfaqësuesve diplomatik të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bashkimit Evropian, OSCE-së, Shqipërisë… Lexo më shumë »

Nik Gjeloshaj: Unë e mbaj besën dhe fjalën e dhënë

Nik Gjeloshaj: Unë e mbaj besën dhe fjalën e dhënë

Përplasjet në Koalicionin Shqiptar të përbërë nga Partia Demokratike e Fatmir Gjekës, Lidhjes Demokratike të Mehmet Bardhit dhe Alternativës Shqiptare të Gjergj Camaj nuk kanë të ndalur. Pas kërkesës dhe… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme