Abonohu tek Lajme

Lajme

Nimanbegu: Nuk kemi shkuar në Tiranë për të marrë mendimet e zyrtarëve shqiptarë për listë të përbashkët

Nimanbegu: Nuk kemi shkuar në Tiranë për të marrë mendimet e zyrtarëve shqiptarë për listë të përbashkët

Deputeti i Forcës se re Demokratike Genci Nimanbegu, në një interviste për TV Pink M, ka hedhë poshtë thëniet se partitë shqiptare kanë shkuar në Tirane për të marrë mendimet… Lexo më shumë »

Tre listat shqiptare do të marrin rreth 66 mijë euro

Tre listat shqiptare do të marrin rreth 66 mijë euro

Listat të cilat do të marrin pjesë në zgjedhjet parlamentare do të marrin nga 22 mijë euro për fushatat e tyre zgjedhore. OJQ CDT (Qendra për Tranzicion Demokratik) ka njoftuar… Lexo më shumë »

Listat shqiptare, e para, e treta dhe e dymbëdhjeta në fletët votuese

Listat shqiptare, e para, e treta dhe e dymbëdhjeta në fletët votuese

Komisioni shtetërorë i zgjedhjeve (KSHZ) ka publikuar sot renditjen e listave zgjedhore të cilat do të gjinden në fletët votuese të zgjedhjeve të 16 tetorit. Në këto zgjedhje do të… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme