Abonohu tek Lajme

Lajme

Sinishtaj: Nuk mund të besojë çka bënë Forca

Sinishtaj: Nuk mund të besojë çka bënë Forca

Lideri i Iniciativës Qytetare (IQ) Vasel Sinishtaj, sqaroi se prej 6 nëntorit do të duhej që ai ta kishte zëvendësuar në postin e deputetit Genci Nimanbegun nga Forca e Re… Lexo më shumë »

ASh: Nuk përkrahëm Komunën e Kryeqytetit

ASh: Nuk përkrahëm Komunën e Kryeqytetit

Altenativa Shqiptare rikujton se nuk përkrahin Komunën e Kryeqytetit. “Është e pavërtetë, manipulim dhe e pamoralshme të deklarosh se të gjitha partitë politike nacionale kanë përkrahë zgjidhjen për Komunën e… Lexo më shumë »

Inicitiva Qytetare terheqë nënshkrimin

Inicitiva Qytetare terheqë nënshkrimin

Këshilltari i Iniciativës Qytetare Vasel Sinishtaj gjatë seancës së djeshme të Kuvendit të Komunës urbane të Tuzit deklaroi se subjekti që ai përfaqëson tërheq nënshkrimin ndaj draftit për statusin e… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina