Abonohu tek Lajme

Lajme

Kosova dhuron libra për nxënësit shqiptar në Mal të Zi

Kosova dhuron libra për nxënësit shqiptar në Mal të Zi

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka pranuar sot donacion nga Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë e Republikës së Kosovës, librat: “Abetare”, “Abetare Pune” dhe… Lexo më shumë »

Abetarja kombëtare do të jetë falas për të gjithë nxënësit shqiptarë të klasave të dyta

Abetarja kombëtare do të jetë falas për të gjithë nxënësit shqiptarë të klasave të dyta

Abetarja kombëtare do të shpërndahet edhe këtë vit falas në 12 shkollat fillore në Mal të Zi, me mësim në gjuhën shqipe, ka thënë drejtori i përgjithshëm në Drejtorinë e… Lexo më shumë »

U promovua sot “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” në Bratilë (video)

U promovua sot “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” në Bratilë (video)

“Platforma për Shqipëri të Bashkuar” e autorit Tahir Veliu i cili është edhe kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar është promovuar sot në Bratilë të Malësisë. Veliu tha se… Lexo më shumë »