Abonohu tek Lajme

Lajme

Djukanovic, hera e tretë që tërhiqet nga posti i Kryeministrit

Djukanovic, hera e tretë që tërhiqet nga posti i Kryeministrit

Djukanovic ka njoftuar se nuk do të kandidohet për Kryeministër në qeverinë e re. Mediet në Mal të Zi, por edhe në rajon kanë shkruar në mënyrë sensacionale për tërheqjen… Lexo më shumë »

Nesër takim i ri i Koalicionit “Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

Nesër takim i ri i Koalicionit “Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

Përfaqësuesit e Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate, në takimin e ditës së nesërme do të tentojnë në finalizimin e platformës së përbashkët, e cila do ti… Lexo më shumë »

Përfundon takimi në mes Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

Përfundon takimi në mes Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate

23:00 – Përfaqësuesit e Koalicionit „Shqiptarët të vendosur“, Partisë boshnjake dhe Iniciativës kroate kanë përfunduar takimin e sotëm në Podgoricë ku u diskutua platforma e përbashkët në lidhje me hyrjen e… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport