Abonohu tek Lajme

Lajme

PD: Gjuha jonë është shenja kryesore e identitetit, Dresheviqi ka gabuar, ta tërheqë iniciativën

PD: Gjuha jonë është shenja kryesore e identitetit, Dresheviqi ka gabuar, ta tërheqë iniciativën

Pas iniciativës të deputetit të Partisë boshnjake, dr. Nexhad Dresheviq, i cili kërkon nga Gjykata Kushtetuese e Malit të Zi ndalimin e përdorimit zyrtar të gjuhës shqipe në Komunën urbane… Lexo më shumë »

Camaj: Dresheviq, shqiptar i boshnjakizuar – Nëse të pengon shqipja, Sarajeva nuk është larg

Camaj: Dresheviq, shqiptar i boshnjakizuar – Nëse të pengon shqipja, Sarajeva nuk është larg

Nuk kanë vend në Tuz ata të cilëve u pengon gjuha shqipe Pas iniciativës të deputetit të Partisë boshnjake, dr. Nexhad Dresheviq, i cili kërkon nga Gjykata Kushtetuese e Malit… Lexo më shumë »

Nexhad Dresheviq dërgon në Gjykatën Kushtetuese përdorimin e Gjuhës Shqipe

Nexhad Dresheviq dërgon në Gjykatën Kushtetuese përdorimin e Gjuhës Shqipe

Këshilltari i Partisë Boshnjakë në Komunën Urbane të Tuzit, njëkohësisht edhe Deputet në Kuvendin e MZ, Nexhad Dresheviq, ka dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese iniciativën për të shqyrtuar kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë… Lexo më shumë »

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme