Abonohu tek Lajme

Lajme

Nimanbegu, marrëveshja me DPS-në të plotësohet

Nimanbegu, marrëveshja me DPS-në të plotësohet

Forca kohën e fundit ka forcuar koordinimin dhe bisedat me DPS-në e Milo Djukanovic-it rreth marrëveshjes së koalicionit dhe mund të pritet që ajo së shpejti të plotësohet, tha për… Lexo më shumë »

Çështjet rreth arsimit shqip drejt përmirësimit?

Çështjet rreth arsimit shqip drejt përmirësimit?

Një delegacion i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, në krye me kryetarin Genci Nimanbegu, u takua sot në Podgoricë me ministrin e Arsimit, Predrag Boshkoviq, dhe bashkëpunëtorët… Lexo më shumë »

LD, fton subjektet tjera shqiptare për bashkëveprim

LD, fton subjektet tjera shqiptare për bashkëveprim

Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Dega e Malësisë, ka ftuar për bashkëveprim subjektet politike shqiptare të cilat veprojnë në Malësi. Nga ky subjekt politik kanë porositur se janë të… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Kulturë

Kulturë

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme