Abonohu tek Lajme

Lajme

Anëtarët e Lidhjes Demokratike kërkojnë kuvend zgjedhor në vend të festës!

Anëtarët e Lidhjes Demokratike kërkojnë kuvend zgjedhor në vend të festës!

LETER E HAPUR Ushtruesit të detyrës së kryetarit të LDnëMZ, z.Mehmet Bardhi Meqenëse apelet tona dhe shkresat e mëparshme drejtuar Mehmet Bardhit, për të mbajtur mbledhjen e kryesisë së partisë,… Lexo më shumë »

Filloi shpërndarja e Abetares Kombëtare, por vetëm si mjet ndihmës

Filloi shpërndarja e Abetares Kombëtare, por vetëm si mjet ndihmës

Në Shkollën fillore Mahmut Lekiq në Tuz, filloi sot shpërndarja e Abetares Kombëtare. Nën organizimin e Ministrisë së Arsimit të Malit të Zi dhe Entit për botimin e teksteve dhe… Lexo më shumë »

Bëhet hapja e shtëpisë së funeralit në Vuksanlekaj

Bëhet hapja e shtëpisë së funeralit në Vuksanlekaj

Më 26.08.2015 u bë hapja e funeralit të Malësisë në fshatin Vuksanlekaj. Në hapjen e këtij funerali ishte një numër i konsiderueshëm i qytetarëve nga Malësia dhe diaspora. Të pranishmeve… Lexo më shumë »

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme