Abonohu tek Lajme

Lajme

Meta falënderon Djukanovic-in për vëmendjen ndaj shqiptarëve në Mal të Zi

Meta falënderon Djukanovic-in për vëmendjen ndaj shqiptarëve në Mal të Zi

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, z. Ilir Meta falënderoi Kryeministrin e Malit të Zi Milo Djukanovic-in për vëmendjen ndaj shqiptarëve në Mal të Zi, përderisa shqiptarët ende ballafaqohen me diskriminimin… Lexo më shumë »

Iniciativa qytetare – Lajmërim për nënat shqiptare

Iniciativa qytetare – Lajmërim për nënat shqiptare

Të nderuara nëna Shqiptare, Ju që keni lindur tre apo më shumë fëmi, Jemi në dijeni se këto ditë organet kompetente shtetrore janë duke refuzuar shumë kërkesa Tuaja, me arsyetime… Lexo më shumë »

Vendimi i shkallës së parë: Forca t’i paguajë IQ-së dhe Sinishtajt 24 mijë euro

Vendimi i shkallës së parë: Forca t’i paguajë IQ-së dhe Sinishtajt 24 mijë euro

Para Gjykatës themelore në Ulqin ka përfunduar kontesti në bazë të padisë të cilën kundër Forcës së re demokratike e kanë dorëzuar Iniciativa qytetare (IQ) nga Tuzi dhe funksionari i… Lexo më shumë »

Abonohu tek Sport

Sport