Abonohu tek Lajme

Lajme

Gjeloshaj: Në buxhet mungojnë projekte të rëndësishme për Malësinë

Gjeloshaj: Në buxhet mungojnë projekte të rëndësishme për Malësinë

Kuvendi i Malit të Zi mbajti sot mbledhjen e 7-të të seancës së dytë të rregullt për vitin 2014. Deputetët debatuan propozim ligjin për llogarinë përfundimtare të buxhetit për vitin… Lexo më shumë »

Sinishtaj: Nuk mund të besojë çka bënë Forca

Sinishtaj: Nuk mund të besojë çka bënë Forca

Lideri i Iniciativës Qytetare (IQ) Vasel Sinishtaj, sqaroi se prej 6 nëntorit do të duhej që ai ta kishte zëvendësuar në postin e deputetit Genci Nimanbegun nga Forca e Re… Lexo më shumë »

ASh: Nuk përkrahëm Komunën e Kryeqytetit

ASh: Nuk përkrahëm Komunën e Kryeqytetit

Altenativa Shqiptare rikujton se nuk përkrahin Komunën e Kryeqytetit. “Është e pavërtetë, manipulim dhe e pamoralshme të deklarosh se të gjitha partitë politike nacionale kanë përkrahë zgjidhjen për Komunën e… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Diaspora

Diaspora

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Magazina

Magazina