List/Grid

Arkivi: Faqe 1

Ilir Meta President i ri i Shqipërisë

Ilir Meta President i ri i Shqipërisë

Ilir Meta është betuar zyrtarisht sot si Presidenti i Republikës së Shqipërisë. Në këtë seancë, përveç deputetëve, mori pjesë trupi diplomatik, prokurori i Përgjithshëm si dhe kryeministri Edi i Shqipërisë… Lexo më shumë »

Agron Pllumaj ”Maestro” – Melodi me çifteli kushtuar Tomë Bojaj

Agron Pllumaj ”Maestro” – Melodi me çifteli kushtuar Tomë Bojaj

Një melodi me çifteli “Jehona e bjeshkëve të Kelmendit” e shoqëruar me video-klip është punimi i parë instrumental i publikuar i Agron Pllumaj. Më poshtë mund të shikoni punimin dhe… Lexo më shumë »

Kallaba: Partitë politike shqiptare dhe kulti i liderit

Kallaba: Partitë politike shqiptare dhe kulti i liderit

Nga Ismet Kallaba Partitë janë grupime politike të organizuara me qëllim të arritjes së një objektivi të përbashkët me interes të përgjithshëm publik. Ato kanë një program ku janë përcaktuar… Lexo më shumë »

Hamiti: Sprovë e vlertë për rrjedhat e gazetarisë shqiptare në Malin e Zi

Hamiti: Sprovë e vlertë për rrjedhat e gazetarisë shqiptare në Malin e Zi

Nga Prof. dr. Hamit Boriçi Kolegu Ali Salaj, gazetar, publicist, redaktor përgjegjës i gazetës “Koha javore”, që nga numri i parë i saj e deri sot, del këto ditë para… Lexo më shumë »

Këshilltarët e KK të KU të Tuzit, ngrehin iniciativë ndaj Qeverisë, për ndalimin e shitjes së truallit “Bregu i bukur” në Dinoshë

Këshilltarët e KK të KU të Tuzit, ngrehin iniciativë ndaj Qeverisë, për ndalimin e shitjes së truallit “Bregu i bukur” në Dinoshë

Qeveria ka në plan shitjen e truallit “Bregu i bukur” në Dinoshë – Kuvendi i KU Tuz ngritë iniciativë për bllokimin e shitjes. Në seancën e Kuvendit të komunës urbane… Lexo më shumë »

Zjarri zhduki Fabrikën per prodhimin e drurit në Tuz

Zjarri zhduki Fabrikën per prodhimin e drurit në Tuz

 Mbrëmë, më 19 korrik 2017, rreth ores 21, digjet deri në themel, me gjithçka pati brenda, fabrika për Prodhimin e drurit, e Qendres tregtare “Europa” në Tuz, në pronësi të… Lexo më shumë »

Iniciativë për rindërtimin e shkollës fillore të vetme në gjuhën shqipe në “Dacaj” – Rozhajë

Iniciativë për rindërtimin e shkollës fillore të vetme në gjuhën shqipe në “Dacaj” – Rozhajë

   “Ta ndihmojmë shkollën shqipe në Rozhajë”, quhet iniciativa e nisur përmes rrjetit social Facebook, për rindërtimin e shkollës fillore të vetme në gjuhën shqipe në “Dacaj” – Rozhajë. Përmes kësaj… Lexo më shumë »

Shoqata “Malesia e Madhe” – New York, zgjodhi kryesinë e re

Shoqata “Malesia e Madhe” – New York, zgjodhi kryesinë e re

Këshilli Drejtues i Shoqatës “Malësia e Madhe” me seli në New York, në mbledhjen e sajë të mbajtur më 10. 05.2017, zgjodhi Kryesinë e re të Shoqatës për mandatin e… Lexo më shumë »

SH.K.A “BESA” nga Trieshi, shfaqi mbrëmje muzikore, folklorike

SH.K.A “BESA” nga Trieshi, shfaqi mbrëmje muzikore, folklorike

 Më 16.07.2017 në QKI “Malësia” në Tuz, SHKA “BESA” nga Trieshi, në prag të 50 vjetorit të veprimtarisë së vet kulturo-artistik, shfaqi “Mbrëmje muzikore, folklorike”. Përpos Shoqërisë Kulturore Artsitike “Besa”,… Lexo më shumë »

Nga e hëna tryeza të rrumbullakëta për shqyrtimin e draftit të Ligjit për Simbolet Kombëtare

Nga e hëna tryeza të rrumbullakëta për shqyrtimin e draftit të Ligjit për Simbolet Kombëtare

Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave i bën thirrje opinionit publik për pjesmarrje në tryezat që do të organizohen për shqyrtimin e draftit të Ligjit për Simbolet Kombëtare. Organzimi… Lexo më shumë »