​SHKA “KOHA” organizon koncert festiv me rastin e 28 nëntorit – Ditës së Flamurit

SHKA “KOHA” nga Dinosha me rastin e 28 nëntorit – Ditës së Flamurit, në bashkëpunim me QKI “Malësia” Tuz organizon koncert festiv. Me këtë rast kjo shoqëri do të paraqitet me disa pikë të reja të programit dhe me anëtar të  rinj.

Në koncert do të marrin pjesë edhe shoqatat kulturo-artistike si dhe këngëtar dhe instrumentalista nga Malësia.

Koncerti do të mbahet të mërkurë me 28 NËNTOR 2018 me fillim në ora 19 në sallën e QKI “Malësia” në Tuz.

 SH.K.A“KOHA” Dinoshë

Sulejman Beqaj, kryetar