NJOFTIM

Njoftojme komunitetin shqiptar te Detroitit me rrethe se shoqata Atedhetare”Malesia e Madhe” ne bashkepunim me “Lidhjen e Intelektualve Shqiptaro-Amerikan” organizojne promovimin e veprave letrare dhe romanin me te ri “Meshira e pameshirshme” te intelektualit dhe shkrimtarit te mirenjohur Zotit Fran Camaj me banim ne Malesi.
Promovimi i kesaj vepre do te mbahet diten e dijel, me 28 qershor me fillim ne ora dy pas dite, ne sallen e kishes se “Shen Palit”, Rochester Hills.

Mire se vini ne promovimin e kesaj vepre me vlera te medha letrare dhe kombetare.

Nga organizatoret shoqata “Malesia e Madhe” dhe “Lidhja e Intelektualve”