Shpallje – Fituesit e Bursës “EURO PACT”

Komisioni i cakturar nga Euro Pact, pas një seleksionimi jo të lehtë nga studentët që aplikuan për Bursën Euro Pact, mori vendimin për ndarjen e bursave studentëve nga treva e Malësisë. Komisioni, si fitues të Bursës Euro Pact 2009/10 përzgjodhi studentët/-et:

Maria Camaj, Fakulteti i Shkencave Politike, viti IV, Podgoricë
Idriz Gjokaj, Akademia e Arteve, viti II, Tiranë
Driton Gjokaj, Fakulteti Ekonomik, viti II, Podgoricë
Nermina Nikaj, Fakulteti Ekonomik, viti II, Podgoricë
Maida Hakramaj, Fakulteti i Arkitekturës, viti II Podgoricë
Ilir Sinishtaj, Kolegji Viktory, viti III, Prishtinë

Për arsye se numri i aplikantëve me nota mesatare të larta ishte i madh, Komisioni vendosi të rriste numrin e bursave prej pesë në gjashtë.

Kompania Euro Pact si dhe komisioni i caktuar u uron fitimin e Bursës të përzgjedhurve, si dhe suksese të gjithë studentëve të Malësisë.

KOMENTOJE