Argjentina Ramosaj: Më pëlqen të fle lakuriq

Është e re, e bukur dhe shumë e talentuar… Argjentina Ramosaj, bukuroshja nga Deçani, tregoi me këngën e saj të parë, “Shpirt i mbytur”, se nuk është vetëm një vajzë simpatike, një modele e zonja, por është mbi të gjitha, edhe një këngëtare shumë e mirë. Ndonëse aktualisht është duke punuar fort për të sjellë këngë dhe foto (duke qenë se dashuria e saj e parë është fotomodelimi) sa më të bukura, ajo gjen gjithmonë kohë për intervista.
“Në këtë rrëfim në Bluetooth” Argjentina ndan me ne, “sekretet” që fshihen brenda dhomës së saj të gjumit, duke pohuar se më së shumti, preferon të flerë e zhveshur. /Bluetooth/