Bryan Barnett Kryetari i Rochester Hills fitoj ri-zgjedhjen

Rochester Hills, Michigan, SHBA – Të martën me 08 Nëntor, me një epërsi votash, z. Bryan Barnett fitojë kundërshtarin e tij z.Erik Ambrozaitis me 77% të votave.

Kryetari i rizgjedhur Barnett falënderoj të gjithë mbështetësit e tij që u gjinden me të në lokalin Concord Inn në Rochester Hills për të pritë numërimin final zyrtarë të votave. Të pranishëm ishin disa pjesëtar të komunitetit shqiptar të cilët përkrahën z.Barnett në kontributin e tij për Malësi prej kohës së binjakëzimit të qytetit Rochester Hills me Tuz në vitin 2006.

Të pranishëm ishin edhe disa anëtare të Shoqatës “Malësia e Madhe”, të cilët Kryetari Barnett dhe udhëheqësit tjerë të këtij qyteti i përshëndetën për angazhimin e tyre në interes të Rochestr Hills, si dhe në angazhimin e tyre në disa programe që kanë për synim pasurimin e kësaj komune në lami të ndryshme.

Shqiptarët në Rochester Hills kanë luajtur një rrol të veçantë në rizgjedhjen e z. Barnett duke organizua fushata për mbledhjen e fondeve, duke promovua vizionin e tij për qytetin Rochester Hills, qytetin binjakëzues të Tuzit. Majori Barnett përsëriti aspiratat e tija për të vizituar Malësia në një të ardhme të afërt dhe inkurajoje zhvillimin në fushat e infrastrukturës dhe qeverisjes lokale. Anëtarët e Malësisë së Madhe premtuan kryetarin e rizgjedhur Barnett se do ta përkrahin dhe ndihmojnë në çdo nismë për të ardhmen e Malësisë.

VIDEO KOMENTOJE

Bryan Barnett

Bryan Barnett