Fridrih Elbert – Mali i Zi në shumë sfera larg standardeve evropiane

Mali i Zi në shumë sfera gjithnjë është larg standardeve evropiane vlerësohet në analizën e fondacionit gjermanë “Fridrih Ebert”,.
Në analizë theksohet se si shtet demokratik në Evropë, Mali i Zi, i vetmi nuk e ka ndryshuar pushtetin pas rënies së komunizmit dhe mund të konsiderohet si demokraci gjysmë e konsoliduar me një opozitë të margjinalizuar dhe me një aparat të fortë shtetëror të elitës ekonomike shkruan gazeta Vijesti. /Malesia.Org/

KOMENTOJE