Lajmërim: Kremtimi i 101-vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe në Tuz

Me rastin e 101-vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe dhe 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, Shoqata Kulturo-Artistike “Dedë Gjon Luli” do të organizoj program artistik.
Aktiviteti do të mbahet me 11 Prill 2012 (e mërkurë), me fillim në ora 20:00 në QIK “Malësia” në Tuz .
Përveç SHKA “Dedë Gjon Luli” do të marrin pjesë edhe SHKA “Liria”, SHKA “Rapsha” si dhe artisti nga shteti amë Mirush Kabashi, tenori Kastriot Tusha dhe këngëtari Lekë Dedvukaj.

Furra Tahiri