Koncert Festiv në restorantin Troja – Tuz me rastin e 100 Vjetorit të shpalljes së Pavarësisë (foto+video)

Mbas organizimit të shpalosjes se flamujve shqiptarë në Deçiq (me 24 Nëntor), stafi i Portalit Malesia.Org me 26 Nëntor organizoi një Koncert Festiv në nderë të 100 Vjetorit të shpalljes së Pavarësisë.
Koncerti u mbajt në restorantin Troja në Tuz, në të cilin morën pjesë këngëtarët nga Malësia: Violeta Lulgjuraj, Lekë Dedvukaj, Jasmin Nikaj nën orkestrën e Emir Lulanaj, Ermin Gjokaj si dhe DJ P-man.
Falënderojmë të lartpërmendurit që pranuan pjesëmarrjen e tyre pa asnjë kompensim, gjë që na mundësoi organizimin e koncertit festiv.

FOTOGRAFITË

TV Boin (aktuale)