Rriten çmimet e rrymës elektrike dhe naftës

Vazhdojnë rritjet e çmimeve

Çmimi i rrymës elektrike, duke filluar nga 1 gushti, do të rritet për 2.38 për qind, njofton Agjencia rregullatore për energjetik.

Edhe çmimi i naftës euro-dizel nga mesnata do të rritet nga katër deri në pesë cent për një litër.  Një litër euro-dizel do të kushtojë 1.29 euro. /MALESIA.ORG/