Gëzuar festen e Kurban Bajramit

Portali MALESIA.ORG uron gjithë shqiptarët e fesë islame gëzuar festen e Kurban Bajramit.


Bashkëjetesa e harmonia ndërfetare janë pjesë e vlerave civilizuese e humane të popullit tonë, prandaj duhet ruajtur e kultivuar këtë traditë, duke festuar gjithmonë te bashkuar.

Paqja, respekti, mirëkuptimi dhe toleranca mbizotërofshin në familjet tuaja.