KONKURS për bursa studentore – Afati deri më 7 janar

SHOQATA ATEDHETARE MALESIA E MADHE SHPALL KONKURS PER BURSA STUDENTORE PER VITIN AKADEMIK 2013/14

AFATI I PRANIMIT TË DOKUMENTAVE ZGJATET DERI MË 07/01/2014

KRITERET TE CILAT DUHET TI PLOTSOJNE KANDIDATET JANE:

TE JETE STUDENT I RREGULLT,
TE JETE I RREGJISTRUAR PER HER TE PARE NE AT VIT SHKOLLORE,
TE JETE BANORE I MALESISE.

PERPARESI DO TE KENE:

STUDENTET QU STUDIOJNE NE UNIVESITETET PUBLIKE DHE PRIVATE SHQIPTARE,
STUDENTET ME TE ADHURA TE ULETA FAMILJARE,
STUDENTET ME NOTE TE MIRE MESATARE,
STUDENTET E DREJTIMEVE DEFICITARE,
STUDENTET TE CILET NUK KANE PERFITUARE BURSE NGA FONDI HUMANITAR MALESIA NGA NEW YORK.

DOKUMENTAT E NEVOJSHEM PER KONKURIM:

KOPJE TE INDEXIT (DY FAQET E PARA ME FOTOGRA SI DHE FAQET KU SHIFEN PROVIMET E DHENA DHE SEMESTRAT E RREGJISTRUAR).

VERRTETIM PER TE ARDHURAT E REALIZUARA TE ANTARVE TE PUNESUAR TE FAMILJES (PER ANTARET E PENSIONUAR FLETPAGESE PENSIONI, PER ATA QE MARRIN NDIHME SOCIALE CEKUN E NDIHMES SOCIALE,PER ATA QE NUK PUNOJNE VERRTETIM NGA ENTI PER PUNESIM SE NUK JANE NE MARRDHENJE PUNE).

KOPJE E LETERNJOFTIMIT APO PASAPORTES,

EMRI I BABAIT DHE GJYSHIT TUAJ QE NE TE JU IDENTIFIKOJME ME LEHTE.

DOKUMENTAT DUHET TI DERGONI NE AFATIN KOHORE PREJ 15 DITESH NGA  DATA 15/12 /2013 DERI  ME 31/12/ 2013

DOKUMENTAT E PA KOMPLETUARA NUK DO TE MERREN NE SHQYRTIM.

APLIKACIONET MUND TI DERGONI NE:
ADRESEN ELEKTRONIKE, INFO@MALESIAEMADHE.ORG

ME FAX 586-739-8919

ME POSTE NE ADRESEN TONE

PER SHOQATEN MALESIA E MADHE; KOMISIONI PER NDARJEN BURSAVE

DETROIT MI. 15/12/2013

SHOQATA ATDHETARE
MALESIA E MADHE
49920 VAN DYKE AVE. SHELBY TWP., MI
48317 USA.