U shfaq drama “Përplasjet” në QKI Malësia

IMG_4271Drama e Teatrit Kombëtar të Kosovës “Përplasjet” të  autorit dhe regjisorit Ekrem Kryeziu, u mbajt mbrëmë në QKI “Malësia” në Tuz, e përciellur me një numër të madh të qytetarëve të cilët  duartrokiten punën e shkëlqyer të aktorëve Çun Lajçi, Afrim Muçaj dhe  Genta Rektoceri.
Sinopsisi i kësaj drame ishte përplasjet janë lirihte të së djeshmes, dramës së sotme s’do të doja të jetë plagë e së  nesërmes.
Qeni, Toni dhe Eva janë personazhe të vërtetë për aq sa e vërtetë është e vërtetë, për aq sa duam ta pranojmë një të vërtetë si të vërtetë. /TV Boin/MALESIA.ORG/

IMG_4258IMG_4260IMG_4259IMG_4265IMG_4251 IMG_4252 IMG_4255IMG_4274 IMG_4276IMG_4271

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Albert Camaj