Tifozat Kuq e Zi e Përkrahin protestën e 6 prillit në Tuz

Tifozat Kuq e Zi ftojmë të gjithë shqiptarët që jetojnë në Malësi që ti bashkohen protestës kundër diskriminimit të shqiptarëve autokton. Në mesin e kërkesave do të jetë edhe dhënia e statusit të komunës së Tuzit.

Protesta do të mbahet të dielën më 06. 04. 2014 në orën 14.00 në vendparkimin e Komunës Urbane të Tuzit.

Anton Gjokaj përfaqësuesi i Tifozav Kuq e Zi të Malësis u bën thirrje të gjith antarve të TKZ së Malësis të marrin pjesë në këtë protestë dhe të ngrehim zërin sa më fuqishëm kunder padrejtesive dhe politikes diskriminuese te pushtetit malazez që po bën ndaj Malësis dhe popullit tone.