Portali Malesia.Org sot mbush 14 vjet

portali-malesia-org-headline1Portali Malesia.Org filloi punën pikërisht para 14 viteve, me 14 shtator të vitit 2000.

Portali sot më nuk është i vogël, ai është rritë, sot është plotë katërmbëdhjetë vjeç, por ka edhe shumë para vetës.

Me këtë rast falënderojmë të gjithë ata që ishin dhe janë çdo ditë pranë, të gjithë lexuesit dhe donatorët e portalit. Falënderojmë për përkrahjen, lëvdatat, mirënjohjen por dhe për këshillat e kritikat.

Misioni ynë vazhdon…