Nxënësit vizitojnë Komunën urbane (Foto)

vizita e fmive ne komun 2Nxënësit e shkollës fillore Mahmut Lekiq në Tuz, paralelja e ndarë e Vuksanlekajve, nën shoqërimin e mësuesve të tyre vizituan sot Komunën urbane të Tuzit.

Nxënësit u pritën nga Kryetari i Komunës urbane dr Abedin Axhoviq, i cili u përgjigj në pyetjet e shumta të përgatitura nga nxënësit.

Ata po ashtu vizituan zyrën e kryetarit dhe ambientet tjera të Komunës urbane. /MALESIA.ORG/

vizita e fmive ne komun 2 vizita e fmive ne komun 3 vizita e fmive ne komun 4 vizita e fmive ne komun 5 vizita e fmive ne komun 6 vizita e fmive ne komun 7 vizita e fmive ne komun 8foto TV Boin