​35 ushtritë më të fuqishme në botë

Navy-SEALs-in-waterShtetet e Bashkuara prijnë me ushtrinë më të fuqishme në botë. Në vendin e dytë është Rusia kurse në vendin e tretë është Kina.

Me ushtrinë më të fuqishme në botë, gjithashtu në listë radhiten edhe Mbretëria e Bashkuar, Franca, Gjermania dhe Turqia.

Më pas janë edhe Korea Jugore, Japonia, Izraeli dhe vende tët jera të cilat mund t’i shihni në tabelën më poshtë.

bi-graphics-globalfirepower