Fondi Humanitar “Malesia” ndryshon listen e bursave

fondi-humanitar-malesia-new-york-logo11Fondi Humanitar “Malesia” ka marr vendim që disa student  të hiqen nga lista e bursistave sepse sipas informatave ështe marr vesh se disa student nuk ndjekin studimet e rregullta për vitin 2014-15 dhe në këtë mënyrë jemi detyruar ti heqim nga lista e bursisteve. Pra arsyeja e heqjes është se Fondi ka rregulloren e vet dhe bursistet që janë larguar janë aplikant kunder rregullores së Fondit.

Me respekt Fondi Humanitar “Malesia”

 

 

 

 

 

bursat