Me fat festa e Bajramit

xhamia-tuzMALESIA.ORG

Portali MALESIA.ORG uron të gjithë shqiptarët e fesë islame gëzuar festen festën e Bajramit.

Festat tek shqiptarët, pa dallim feje, gjithmonë kanë shërbyer në forcimin e harmonisë dhe afrimit me njëri-tjerin. Le ta ruajmë e kultivojmë këtë pasuri si pjesë e traditës tonë edhe për brezat që vijnë.

Shëndeti, përparimi dhe harmonia mbizotërofshin gjithmonë në familjet tuaja.

_____________________________________________________