Festohet me valle shqiptare dita e shkollës e Gjimnazit “25 Maji” (VIDEO)

dita e shkolles 25 majU shënua sot me valle shqiptare dita e shkollës e Gjimnazit “25 Maji” në Tuz.

Urojmë që më Flamur dhe valle shqiptare të festohet çdo herë. /MALESIA.ORG/

Shiko videot: