SH.K.A “RAPSHA” organizon Logun tradicional me rastin e festës së Shën Gjonit në Vitojë

shka rapshaSH.K.A “RAPSHA” organizon Logun tradicional me rastin e festës së Shën Gjonit në Vitojë, më datën 29.08.2016, më fillim në ora 17:30.

Këtë vit do t’ju argëtojnë Anjeza Ndoj-Gjonaj dhe Vida Kunora.

 

14080950_1726112544319613_1703724249_n