Përmbytet rruga Dinoshë – Tuz (VIDEO)

rruga-dinoshe-tuzRruga e cila lidhë fshatin e Dinoshës me Tuzin, sot (08.11.2016) është e pakalueshme.

Reshjet e shumta të shiut të cilat vazhdojnë të bien që disa ditë, bënë që lumi Cem të dalin nga shtrati dhe shkaktoi përmbytjen e rrugës Dinoshë-Tuz.

Rruga që nga mëngjesi i sotëm është krejtësisht e pakalueshme. /MALESIA.ORG/