Gjurmë Shqiptare: Enigma e varrit të Gjergj Kastriot-Skënderbeut

Cilat janë të fshehtat dhe enigmat e vendprehjes së Gjergj Kastriot Skënderbeut? Çfarë fle nën memorialin e tij? Përse u mbuluan gërmimet arkeologjike?

Cilat janë tezat e disa studiuesve të njohur? Pse u anashkaluan kërkimet e tjera?

Tezat janë enigmatike, ashtu si të dhënat e mjaft studiuesve të njohur, dokumentat, gojëdhënat të njohura e të panjohura…

Cilat janë enigmat e varrit të Gjergj Kastriotit?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.