Bie edhe më shumë fuqia e DPS-it në Ulqin, humbë edhe 1 këshilltarë

Në përsëritjen e votimit në dy vendvotime në Ulqin që u zhvilluan të dielën, DPS humbë 1, ndërsa SDP fiton 1 këshilltarë.

Pas rivotimit numri i këshilltarëve në Parlamentin e Ulqinit është si mi vijon: Forca dhe DPS do të kenë nga 8 këshilltarë, koalicioni ”Zgjohu Ulqin” do të ketë 7,  UDSh dhe SD nga 3, URA 2, kurse SDP dhe Partia Boshnjake nga 1 këshiltarë.