Njoftim: Do të mbahet Kuvendi i Shoqatës Mal​ë​sia e Madhe – NY

NJOFTIM

Shoqata Mal​ë​sia e Madhe – N.Y, lajm​ë​ron të gjith​ë​ an​ë​taret dhe p​ë​rkrah​ë​sit e saj, se me datën me 10 Qershor, 2018 do t​ë​ mbahet KUVENDI i Shoqat​ë​s.

Me këtë rast, sipas mandatit dyvjeçar do të zgjidhet KËSHILLI DREJTUES i Shoqatës, prandaj i lusim të gjithë Antarët e Kuvendit të marrin pjesë në këtë takim të rëndesishëm për të gjithë.

Të nderuar bashkëvendas dhe delegatë të shoqatës Malësia e Madhe, sikurse jeni në dijeni, shoqatën tonë e presin shumë projekte dhe aktivitete të rëndësishme, të cilat nuk mund t’i realizojmë pa ndihmën e përbashkët.

Zgjedhja e Këshillit të ri Drejtues do të ndihmoj në realizimin e projekteve dhe gjendës së shoqatës, në të mirë të Diasporës dhe Vendlindjes.

E përsërisim pjesëmarrja Juaj do të ndihmojë në zgjedhjen e anëtareve të Këshillit Drejtues të kēsaj shoqate.
Besojmë se Këshilli i Ri i radhës do të ndihmojë dhe do të rrisë sukseset e shoqatës sonë të përbashkët.
Shoqata Malësia e Madhe NY është e hapur për te gjithë pa dallim.

KUVENDI i i Shoqatës Malësia e Madhe do të mbahet me 10 Qershor 2018, në lokalin -Eastwood Manor, Bronx,duke filluar ne ora 1:00 PM

Ju mirepresim
Kryesija e Shoqatës Malësia e Madhe New York