Kënga me e re nga Toni Ujkaj, “Ish- dashni”

Këngëtari dhe gazetari i mirënjohur nga Malësia, Toni Ujkaj ka nxjerr në treg këngën e tij më të re të titulluar: “Ish- dashni”, një këngë e cila trajton një tematikë mjaftë dominante sot tek shumë të rinj. Projekti është realizuar nga produksioni i njohur muzikor Fourinfinit.al.
Këngëtarit Toni Ujkaj i urojmë shumë suksese me këtë këngë të bukur dhe të mirëseardhur për të gjithë! / Albert Camaj/

https://www.youtube.com/watch?v=8qsCVdFfpGg&feature=youtu.be