Kalimera Poetike “Basri Çapriqi” 2018

Kalimera Poetike “Basri Çapriqi” 2018
                            Edicioni i 26-të
                    ART FESTIVAL
27-29 korrik 2018
Muzeu në Kalanë e Ulqinit, ora 21.00
                                       
Programi
 
E PREMTE, 27 korrik 2018
   
Hapja e manifestimit
Fjala përshëndetëse
Ismet Kallaba, kryetar i SHAI “Art Club”
Mbrëmje homazh
për Basri Çapriqin
Flasin për krijimtarinë e autorit
Akademik Ali Aliu, studiues i letërsisë
Mr. Haxhi Shabani, studiues

Sadik Bejko, shkrimtarLexon vargje:

Simon Shkreli, aktor

Moderator:

Akademik Mehmet Kraja  

E SHTUNË, 28 korrik 2018

Mbrëmje autoriale

me poeten dhe skenaristen Natasha Lako

Flet për krijimtarinë e autores

Arian Leka, shkrimtar, studiues i letërsisë

Moderatore:

Adriana Hoxha