Mbrëmje muzikore me rastin e festës së Zojës së Grudës

Me 15 Gusht në mbrëmje me fillim në ora 21.00, ju pret megambrëmje muzikore 100 % live me këngëtarët e mirënjohur nga Kosova dhe Malësia, Korab Shaqiri, Toni Ujkaj, Ema Tishukaj.

Në restorant “NIAGARA”, pranë lumit Cem!

Ju mirëpresim!!                                           Këshilli organizativ