Presidenti i Shqipërisë z. Ilir Meta, të hënën do të vizitoi Malësinë

Presidenti i Republikës sē Shqipërisë, z.Ilir Meta të hënën do të qëndroi për vizitë zyrtare në Mal të Zi, ku njëkohësisht do të vizitoi edhe Malësinë.

Në këtë vizitë Meta do të takohet me zyrtarët më të lartë të shtetit të Malit të Zi, por do të takohet edhe me përfaqësuesit e shqiptareve në Mal të Zi.
Siç mësojmë Presidenti Meta, do të ndalet për vizitë, në Muzeun Etnografik të Malësisë, në Lekaj.
Presidenti Meta, kohë më parë bëri vizita në trevat shqiptare në Mal të Zi, në Rozhajë dhe Plavë-Guci.

Malësia.Org