Shoqata Malësia e Madhe – Michigan, zgjodhi kryesinë e re – Bashkim fondesh me 10 shkurt

Shoqata atëdhetare” Malësia e Madhe”në Michigen, me datën 6-janar 2019 i mbajti zgjedhjet e rregullta të cilat mbahë cdo dy vjet, dhe me kët rast zgjodhi kryesin e re të perbër nga 25 anëtar të kryesisë. Kryetar u zgjodhë Ruzhdi Gjokaj, nënkryetar Nicholas Sinishtaj, dhe Marash Ulaj, sekretar Luigj Gjokaj, kurse arkatar Zef Ivanaj dhe Arben Gjokaj.

Si cdo vit edhe kët vit shoqata do të mbajn darkën tradicionale Së Bashku për Malësin,e ku bashkophen ndihma financiare per nevojat e ndryshme të Malsorëve atje në Malësin ton të dashtur, si për studenta,skamnorë, aktivitete kombëtare, simpoziume shkencore e historike, dhe kudo qe e kerkon momenti i ndonje tragjedie.

Kjo darkë do të organizohet ditën e diel me 10 shkurt 2019, në ora 7.00 të mbramjes, në sallën ” Teuta” pran Kishës së Shën Palit në Rochester Hills. Në kët mbramje do të keni rastin të njoftoheni më gjërësisht edhe mbi situatën aktuale në Malësi në prag të këtyre zgjedhjeve historike,që do të mbahë me 3 mars 2019.

Shoqata Malësia e Madhe në historikun e saj 17 vjecar ka përkrahur , ndihmuar dhe bashkëpunuar vetëm dhe vetëm me partit shqiptare dhe përfaqesuesit e tyre, duke apeluar te votuesit atje që votën e tyre ta hellin vetëm për partit shqiptare dhe askënd tjetër..Pandaj ësht ma se e pritur nga ana jon që edhe kësaj here do të apelojm te familjet dhe të gjith të afërmit ton në Malësi që votën e tyre tua japin kualicjonit “Malësia na bashkon” te përbër nga Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare, Unioni Demokratik Shqiptar (ASH,LDSH,UDSH), duke e par kët si alternativ të vetme në kë situat historike që po kalon Malësia jonë, dhe kështu ajo të administrohet nga populli autokton shqiptar i trojeve të Malësis të lara me gjakun e të parëve ton nëper shekuj. Prandaj ne si Shoqat apelojm te ata që kan mundesi dhe dokumentacjone përkatese të shkojn dhe të votojn për të mirën dhe për të ardhmën ma të lumtur për Malësorët e Malësisë.

Për ma shum informacjone lidhur me këto do të flasim në mbramjen Shoqatës Atëdhetare Malësia e Madhe ditën e Diel me 10 shkurt 2019 për ma teper informata kontaktoni kryetarin Ruzhdi Gjokaj në tel 248-842-3746, me nënkryetarin Nicholas Sinishtaj, 586-453-3533 apo me sekretarin Luigj Gjokaj 586-531-6391.

Malësin e kemi të gjith njësoj prandej pritet angazhimi dhe përkrahja juaj.

MIRUPAFSHIM!