Liria Dedvukaj-Sinishtaj: Votoni shqip për të ardhmen e fëmijëve malësorë!

Këngëtarja malësore LIRIA DEDVUKAJ – SINISHTAJ, me banim në SHBA mbështet bashkimin e shqiptarve. Ajo fton të gjithë malësorët që kanë të drejtë vote të votojnë FORUMUN SHQIPTAR.

Të gjithë të dilni ditën e diel me 3 mars për të treguar se Malsia është gjallë dhe duhet të jetë Zot shtëpie në shtëpi të vet! Duke rrethuar numrin 5 fiton Malësia. Votoni shqip për të ardhmen e fëmijëve malësorë!
Malësia fiton!