Për URA-në festimet në Tuz qenkan fashiste!

Pas DPS-së edhe Lëvizja qytetare URA ka dënuar ashpër festimet e shqiptarëve në Tuz në natën e zgjedhjeve të 3 marsit.

Nga kjo lëvizje kanë shkuar përtej, duke i quajtur festimet e shqiptarëve si “thirrje dhe ikonografi fashiste”.

Kryetari i Lëvizjes URA është Dritan Abazoviq. /MALESIA.ORG/