Xhemal Nikaj: Shqiptarët në Mal të Zi me vlerat e tyre nacionale, afirmojnë demokracin dhe bashkjetesen

Ne Malesi u festua shqip fitorja e forumit shqiptar “Malesia Na Bashkon” , me flamur shqiptar, me flamur te UÇK -s ushtria clirimtare e Kosoves, me brohoritje per Malesine e per kombin Shqiptar.
Per ata qe nuk e dine, UÇK ishte ushtri antifashiste qe e mbrojti Kosoven dhe jo vetem Kosoven, por edhe Malin e Zi prej shovinizmit Serb. Sot kjo ushtri eshte ngrit ne nje ushtri moderne, evropiane e republikes te Kosoves, republik qe e pranon edhe shteti i Malit Te Zi.
Atyre qe kjo u pengoi duhet te jene te vetdijshem se sot e tutje do te degjojne me shume Shqip dhe do te shikojne me shume flamuj Shqiptare ne Malesi.
Malesia eshte toke Shqiptare dhe ashtu do te mbetet.
Shqiptaret ne Mal te Zi nuk rrezikojne askend me vlerat e tyre nacionale, perkundrazi afirmojne demokracin dhe bashkjetesen.
Faleminderit diaspor.
Edhe niher urime fitorja koalicionit forumi Shqiptar “Malesia Na Bashkon” .