Genc Prelvukaj publikon këngën e re “Lule e Borës”

Reperi dhe kompozitori i mirënjohur me origjinë nga Plavë-Gucia, Genc Prelvukaj,  sot publikoi edhe një kengë të re, të titulluar “Lule e Borës”.

Kënga është krejtësisht e një stili ndryshe, dhe shumë e vecantë. Ka një tekst të jashtëzakonshëm dhe nje videoklip të realizuar në mënyrën më të mirë dhe të vecantë,të cilen e ka titulluar titulluar “Lule e Borës”.

Genci vjen ndryshe nga të gjithë, me këtë këngë, ku si duket i është kushtuar rëndësi e madhe secilit detaj. Këngëtari është i njohur për kënget dhe klipet e tij gjithmonë të veçanta. Por, ajo cka e veçon këtë këngë, është një tekst i bukur, ku secila fjalë përmban një mesazh.  Kjo këngë i kushtohet dashurisë dhe është shkruar nga vet këngëtari, ndërsa xhirimet janë bërë ne bukuritë e mahnitshme të parkut të Divajkës, dhe në qytetin e bukur të Shkodrës.

Albert Camaj