Nik Gjeloshaj, zgjidhet kryetar i Komunës së Tuzit

 

Sot, në seancen e dytë të Kuvendit të Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj,  u zgodh kryetar i komunës së Tuzit.

Në emër të Forumit Shqiptar, propozimin që Nik Gjeloshaj, të zgjidhet kryetar i komunës së Tuzit, e bëri, Enis Gjokaj.
Gjithsei votuan 22 këshilltarë.
Për Gjeloshaj votuan 21 këshilltarë. 16 nga radhet e Forumit Shqiptar, një nga radhet e Demokratëve dhe 4 nga radhet e Partisë Boshnjake, ndërsa një votë ishte e pa vlefshme. Ndërsa, keshilltaret e Partisë Demokratike të Socialistëve, nuk moren pjesë në votim.
Në seancen e radhës do të jenë në rendin e ditës zgjedhjet e tjera të organeve të Komunës së Tuzit.
Malesia.Org