Presidenti i Shqipërisë, z. Ilir META, vlerëson Batalioni “Atlantiku”, me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Ilir META, vlerëson Batalioni “Atlantiku”, me Titullin:

“Kalorës i Urdhrit të Flamurit”

“Me mirënjohje për ndjenjat më të larta atdhetare; si dhe në vlerësim të kontributeve të jashtëzakonshme të vullnetarëve shqiptaro-amerikanë të këtij batalioni, të cilët bënë sakrificat më sublime për çlirimin e Kosovës, dhënien fund të genocidit e spastrimit etnik në trojet shqiptare”.