SHKA “Liria” nga Mileshi merr vendin e parë në festivalin e Tropojës

Në festivalin mbarëkombëtar “Kcimi i Tropojës”, u prezantua edhe SHKA “Liria” nga Mileshi (Malësia), e cila arriti sukses të jashtëzakonshëm duke marrë vendin e parë.

Në këtë festival u prezantuan edhe shqiptarët nga Plava dhe Gucia me shoqërinë “Maja e karanfilit”.

Festivali i Tropojës mblodhi ansamble artistike nga mbarë vendet shqiptare, kurse hapja u bë nga vetë presidenti , Ilir Meta.