Zgjedhjet lokale në Shqipëri: Pjesëmarrja në votime 21.6%

21.6% është pjesëmarrja e shqiptarëve në votimet e 30 qershorit në zgjedhjet lokale në Shqipëri.

Shifra është konfirmuar  nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Shqipëri.

Opozita ka pretenduar përgjatë gjithë ditës për një shifër më të ulët të pjesëmarrjes së qytetarëve, Partia Socialiste e ka konsideruar si konfirmim dhe referendum në favor të mazhorancës.