“Rikthehet Logu i Tërgajës”

Të nderuar qytetar të Malësis,
pas 20 vjet ndërprerje dhe heshtje të Logut të Tërgajës, vendit ku shumë vite me
rrallë,ditën e Zojës së Grudës – 15 gushtit, bashkohej populli i Malësis për tu
freskuar dhe argëtuar pran Lumit Cem,por edhe për tu njoftuar me njani tjetrin e
nuk ishin të rralla rastet e njohjes së të rinjëve që më vonë kaluan në lidhje
martesore duke krijuar kështu edhe familje ,rikthehet përsëri.

Për këtë arsye JU njoftojmë se mne angazhimin e vëllaznisë Berishaj ,prej këtij viti
do të vazhdoi Logu i Tërgajës , me çrast Shoqata kulturo artistike “KOHA” nga
Dinosha do të shfaq programin e vet muzikor me prezencën dhe marrje pjesë
edhe të Shoqatave të tjera nga Malësia,Kosova dhe Shqypëria ,kurse mysafir special i kësaj dite do të jetë këngëtari i mirënjohur shqiptar nga Kosova z. ILIR SHAQIRI
Ju mirëpresim !
Organizatorët vllazëria Berishaj dhe Shoqata Koha